Best WordPress Hosting
 

A Győr BL-győztes edzője: Arról álmodsz, hogy ilyeneket élhess át

Per Johansson nagyon lelkesen értékelte a friss Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának vezetőedzői posztján töltött időt.

Olyan csapattal találkoztunk ma, amelyik talán az egyik legjobb volt az elmúlt hónapban. Elképesztően jó teljesítményt nyújtottak és kivégezték a Metzet tegnap, úgyhogy nagyon erős, kemény együttesre készültünk, sok egy az egy elleni párharcra

– mondta a finálét 30-24-re megnyerő győriek vezetőedzője.

Rogán az 1,3 milliós londoni elnöki lakosztályról és a BL-döntőről: A bevallott jövedelmem nem kevés

A helyszínen nézte meg családjával a labdarúgó Bajnokok Ligája szombati döntőjét Rogán Antal; a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjét a 444.hu filmezte le az egyik londoni luxusszállodánál, ahol nagyjából 3,5 millió forintba kerül az elnöki lakosztály, amit a lap szerint Rogánék igénybe vettek.

A miniszter azt állította, hogy az aznapi Békemeneten még ott volt, arra a kérdésre viszont nem válaszolt, hogy utána magángéppel utaztak-e Londonba. (Mivel a miniszterelnök beszéde délután 4 órakor ért véget, a meccs pedig este 9 órakor kezdődött, kevéssé valószínű, hogy Rogánék – ha a politikus valóban ott volt a Békemeneten – menetrend szerinti géppel utaztak.)

A 444 eredetileg arra volt kíváncsi, hogy Rogán valóban kihúzatta-e a nevét a Schadl-Völner-ügy vádiratából, amint arra Varga Judit volt igazságügyi miniszter utalt egy Magyar Péter által rögzített beszélgetésben. Rogán erre végül annyit mondott: „Hülyeségeket ne kérdezzen.”

Nem akart középszerű biológus lenni, helyette divatmárkát alapított

Szekeres Ákos időben váltott, a középszerűség helyett kockáztatott, és bejött: a MrCarterCo története igazolja, hogy jó tervező. Üzleti filozófiája is tükrözi a személyiségét. Városonként csak egy-egy boltban vannak jelen, olyan helyen, amivel tud azonosulni, a fenntarthatóságért pedig kényelmetlenségeket is bevállalnak, mert tényleg hisznek abban, hogy így is lehet márkát építeni.

A MrCarterCo táskáit Budapest mellett Pozsonyban és Prágában is meg lehet vásárolni, körülbelül 130 ezer forintos áron. Ez az árcédula már a prémium szegmenst jelenti.

Innen felfelé kezdődik az affordable luxury, vagyis a megengedhető luxus, afölött van a luxus szegmens, majd a csúcson az ultra luxury.”

Összeütközött két repülő egy légibemutatón Portugáliában, meghalt egy pilóta

Életét vesztette egy spanyol pilóta vasárnap egy portugál légibemutatón, miután gépe összeütközött egy másik repülővel – közölte vasárnap a portugál légierő.

A szerencsétlenség a Beja városában található légitámaszponton történt. A spanyol pilóta gépe lezuhant és a földnek csapódva kigyulladt. A légibemutatót szervező portugál légierő  arról számolt be, hogy a két, balesetet szenvedett gép a YAK STARS nevű műrepülő csoporthoz tartozott. A YAK STARS, amely portugál és spanyol pilótákat egyaránt alkalmaz soraiban, a portugál légierő szerint „a legnagyobb civil műrepülő csoport Európa déli részén” Patricia Fernandes százados az RTP helyi műsorszolgáltatónak nyilatkozva elmondta, hogy a balesetben érintett másik gép pilótája megsebesült. A Portugália legnagyobb légi bemutatójának számító Beja AirShow-t a baleset után nem folytatták.

Beja Air Show accident DEP pic.twitter.com/4WrRfoLCeO

Megharapta egy denevér a Gossip Girl színésznőjét az AC/DC koncertje közben

Nem mindennapi balesetet szenvedett az AC/DC sevillai koncertjén Taylor Momsen: a Pretty Reckless énekesnőjét a színpadon harapta meg egy denevér, a koncert után kórházba vitték.

Bár Momsent a Gossip Girlben (A pletykafészek) Jenny Humphrey-jaként ismerte meg a világ , évek óta elsősorban zenészként tevékenykedik a Pretty Reckless énekesnőjeként. Jelenleg az AC/DC-vel turnézik, épp a Witches Burn című dalát készült előadni a színpadon, amikor a denevér elkapta a lábát. Momsen nem esett kétségbe, a helyzethez képest egészen nyugodtan annyit mondott, hogy „van egy kibaszott denevér a lábamon, valaki tudna nekem segíteni?”

Az állatot a stáb tagjai szedték le végül, és Momsen folytatta is a műsort, ám a koncert után kórházba vitték. Erről közösségi felületein számolt be, ahol azt írta, két hétig veszettség elleni oltást kell kapnia a harapás miatt, és egy képet is mellékelt a lábáról.

Karácsony és Vitézy újra egymás ellen – vitáznak a fővárosi listavezetők

Cikkünk frissül…

Egy héttel az önkormányzati választások előtt az ATV kamerái előtt végre a budapesti listavezetők is összecsapnak egy vita erejéig.

Az EP-listavezetőknek volt már három nagy nyilvánosság előtt rendezett vitája (sorrendben a Partizánon, a közmédiában és az ATV-n), pénteken pedig két főpolgármester-jelölt, Karácsony Gergely és Vitézy Dávid volt a Partizán vendége (a Fidesz jelöltje, Szentkirályi Alexandra távol maradt). A budapesti listavezetők most jönnek össze először ebben a választási kampányban. Az ATV által rendezett vitát hosszú hetek egyeztetése előzte meg a pártokkal a részvételről és a témákról. Elfogadta a csatorna meghívását

Milák Kristóf versenycsúccsal nyert újabb aranyérmet a Mare Nostrum zárónapján

Akárcsak szombaton 200-on, vasárnap 100 méter pillangón is remek idővel nyert Milák Kristóf a Mare Nostrum nemzetközi úszóverseny-sorozat harmadik állomásában.

A szám olimpiai ezüstérmese 50.75 másodperces versenycsúccsal nyert, ezzel pedig Kós Hubertet és az ötkarikás címvédő amerikai Caeleb Dresselt (50.85) megelőzve a negyedik helyre jött fel az aktuális világranglistán. A Honvéd úszója később 200 méter gyorson is döntőzött, itt 1:48.02 perces idővel negyedik lett.

A medence szűrőrendszerében keletkezett hiba miatt 90 perccel elcsúszott a vasárnapi zárónap kezdése, ezért végül a kétnapos, kieséses rendszerben zajló sprintszámokban már csak a döntőket rendezték meg. Ebben a szombaton országos csúccsal olimpiai szintidőt teljesítő Senánszky Petra 50 méter gyorson harmadik lett, századra pontosan beállítva egy nappal korábbi magyar rekordját (24.57.). Női 200 méter pillangón pedig Sebestyén Dalma 2:09.53 perces idővel ezüstérmet nyert.

Három évtizedig leplezte, hogy szexuális ragadozó – áldozatai most P. Diddy ellen fordultak

A hiphop egyik legfontosabb alakja, Sean Combs több névváltáson átesett több mint harminc évet felölelő karrierje alatt: volt Puff Daddy, P. Diddy, aztán simán csak Diddy, néhány éve pedig hivatalosan is megváltoztatta a középső nevét Love-ra, azaz Szeretetre.

Hiábavalók az újradefiniálási kísérletek, a múltját mégsem törölheti el. Noha eddig még semmiért nem tudták elítélni, a kilencvenes évek óta többször megvádolták erőszakos viselkedése miatt. Helyzete úgy áll, hogy jelenleg a cancel culture miatt aggódhat legkevésbé, miután múlt novemberben exbarátnője, az énekes Cassie Ventura indított pert ellene nemi erőszak, szexkereskedelem és testi sértés vádjával.

Így az sem kizárt, hogy P. Diddy a jövőben hosszú időt fog eltölteni az amerikai büntetés-végrehajtási intézetek falai mögött.

Mi lesz a PET-palack és a régi tévénk sorsa? Egy hulladékfeldolgozóban jártunk utána – videó

Miért tart többre egy ósdi katódsugárcsöves tévét a ledkijelzős csodáknál egy hulladékkezelő? Hányszor lehet visszaforgatni egy PET-palackot? És egy sörösdobozt? Mennyi bálázott műanyaghulladékot tud egy nap alatt felpakolni egy igazán elhivatott targoncás? Lessen be a hulladékfeldolgozás kulisszái mögé a Téglagyárdűlőn!

Kategoria HVG