Best WordPress Hosting
 

Magyar Péter közzétette az ATV több munkavállalójának vallási hovatartozását

A Tisza Párt alelnöke az Egyenes beszédben történek után kipublikálta a Facebookra hétfő este, hogy az ATV egyes munkatársai mely egyháznak a tagjai. Ezek a vallási adatok személyes adatnak minősülnek.

Választás 2024: hivatalosan is kihirdették Karácsony Gergely főpolgármesteri

Megállapította a főpolgármester-választás eredményét a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) hétfői ülésén. Karácsony Gergelyt a választók 371 466 szavazattal választották főpolgármesterré. Az FVB – négy igen szavazattal, kettő nem szavazat ellenében hozott – határozata nem jogerős, ellene jogszabálysértésre való hivatkozással három napon belül lehet fellebbezni.

FVB: Karácsony Gergelyt választották főpolgármesterré

Megállapította a főpolgármester-választás eredményét a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) hétfői ülésén. Karácsony Gergelyt a választók 371 466 szavazattal választották főpolgármesterré. Az FVB – négy igen szavazattal, kettő nem szavazat ellenében hozott – határozata nem jogerős, ellene jogszabálysértésre való hivatkozással három napon belül lehet fellebbezni.

Az FVB határozatában az olvasható, hogy a testület összesítette az 1354 szavazóköri eredményt, eszerint a névjegyzékben 1 333 795 választó szerepelt, közülük a vasárnapi szavazáson 807 056-an jelentek meg.

Az urnákban 806 142 lebélyegzett szavazólap volt, érvénytelen volt közülük 24 592, érvényes 781 550.

Dühösen kirohant Magyar Péter az ATV élő adásából – közleményben reagált a csatorna, valamint a politikus is megszólalt

Magyar Péter napok óta azt terjeszti, hogy az ATV nem hívja meg a műsoraiba, a televíziót pedig propagandatelevízióként emlegeti. A televízió ezt megelégelve a 7. élő szereplésére egy dossziéba gyűjtötte a náluk történt eddigi szerepléseket. A dossziét az Egyenes beszéd élő adásában nyújtottak át neki, de a Tisza Párt alelnöke ezek után feldúltan elhagyta a műsort.

Ellenség és segítőkész barát is lehet a technológia a tantermekben

Ma már szinte az iskolában és az osztálytermekben is kikerülhetetlenek a digitális eszközök és alkalmazások. Bizonyos applikációk használhatók puskázásra, házi feladatok megoldására és fogalmazások írására, míg mások változatosabbá tehetik a tanórákat, színesebbé a tanulást és a számonkérést. Ahhoz viszont, hogy ez megvalósulhasson, ismerni kell őket.

Az Eb előtt megtört egy veretlenségi sorozat, de reméljük, elindult egy újabb

A magyar válogatott lejátszotta az Eb előtti két felkészülési mérkőzését. Egy – régen látott – vereség és egy sima győzelem a mérleg. Maradt-e kérdés a kezdő összeállítását illetően? Mi a helyzet a cserepaddal? Láttunk-e és várhatunk-e bármi újat taktikailag a válogatottól? Marco Rossi kérdőjelei és Fiola Attila, mint kellemes meglepetés.

Most már tényleg hazatér a futball, vagy Southgate-nek újfent sikerül elóvatoskodnia? Az angol szövetségi kapitány játékfelfogása kapcsán vitáztunk, érintettük azt is, hogy az eddigiekhez képest atipikus kerettel vágnak neki a tornának az angolok, sok kimaradó nagy névvel, valamint arról is szót ejtettünk, hogy túlértékeltek-e a Premier League-játékosok.

Az adás végén mediterrán vizekre eveztünk, Spanyolországnál, illetve Olaszországnál horgonyoztunk le. A spanyolok kapcsán beszéltünk az ezen a szinten „nullkilométeres” edzőnek számító De la Fuenteről, a szövetséget érintő, spanyol futballéletet megrázó botrányokról, illetve arról, hogy bár középhátvéd poszton nem tűnnek a legerősebbnek, de egy pofátlanul fiatal kerettel, egy világklasszissal és az esélyesség nyomasztó terhe nélkül léphetnek pályára Németországban.

Magyar Péter felállt és kivonult az Egyenes Beszéd élő adásából

Magyar Péter volt Rónai Egon vendége a ma esti Egyenes Beszédben, de az interjú nem indult simán. Magyar a választás utáni beszédében az ATV-re is utalt, mint olyan médiumra, amely nem hívta őt be korábban.

Most Rónai azzal indított, hogy miután Magyar leült, átadott neki egy mappát, amelybe kigyűjtötték, hogy hányszor hívták, hányszor szerepelt. Rónai szerint összesen hétszer volt Magyar az Egyenes Beszédben.

Magyar szerint a valóság az, hogy március 28 és május 3 között egyetlen egyszer sem hívták, amire Rónai azt mondta, ott van a mappában, hogy hívták.