Best WordPress Hosting
 

Telex: A szavazatok újraszámlálását kérte Dézsi Csaba András

Dézsi Csaba András a csütörtök délutáni határidő előtt benyújtotta a fellebbezését a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Területi Választási Bizottság elnökének – tudta meg a Telex. Dézsi korábban bejelentette már, hogy újraszámláltatná a szavazatokat, miután Pintér Bence 440 szavazattal legyőzte a választáson Győrben. A bizottság pénteken hoz döntést.

Dézsi most azt kéri, hogy az érvényes és az érvénytelen szavazatokat vizsgálják meg, számolják újra, mert érvényes szavazatokat is érvénytelenné nyilváníthattak. Szerinte volt olyan hely, ahol a jelöltekre leadott szavazatok számát sem tudta mindenki leellenőrizni, mert siettek, hogy végezzenek – írja a Telex.

Dézsi hivatkozik arra is, hogy több szavazókörben is előfordult olyan esemény, ami miatt a szavazatszámok még változhatnak: például az egyik bizottsági tag szerint összekeveredtek egyes polgármester-jelöltek szavazólapjai, ezért a szavazatszámok is megkérdőjelezhetők.

Karácsony Gergely felhívta Vitézy Dávidot és elnézést kért tőle

„Ma este a Partizánban Gulyás Mártonnak tett ígéretét betartva az adást követően visszahívott Karácsony Gergely főpolgármester, így végre sor került a választás estéjén általam kezdeményezett telefonbeszélgetésre” – írja a Facebookon Vitézy Dávid.

Karácsony Gergely a kiszivárgott hangfelvételeken elhangzott mondataiért, miszerint lapáttal fogja agyonverni a kampányban, elnézést kért, amit Vitézy Dávid elfogadott. „Nagyon bízom benne, hogy akármi is lesz a jogorvoslatok és az újraszámlálás végeredménye, a normális emberi hangnemet helyre tudjuk állítani – tette hozzá. Azt is írja, hogy minden erejével ezen lesz, hisz ez Budapest érdeke is, és ebben az irányban tett fontos lépésnek tekinti ezt a mai beszélgetést.

Hozzátette, „a választási jogorvoslatok kapcsán röviden ismertettük egymással a közvélemény számára már bemutatott érveinket, ezügyben a holnapi újraszámlálás és a további esetleges jogorvoslati folyamatok végeredménye lesz döntő.”

Megállapították a Harvard kutatói: lehet, hogy űrlények élnek köztünk

A Harvard és a Montana Technológiai Egyetem kutatói szerint egy technológiailag fejlett, ismeretlen népesség élhet titokban a Földön. A tanulmány az UFO-észlelések egyik magyarázatát intelligens lények tevékenységének tulajdonítja, akik rejtőzködhetnek vagy embernek álcázzák magukat – számolt be a Fox News. .

Puzsér Róbert és a kinyilatkoztatás másfél kilós, éjfekete görcse

Ha valaki korábban – hozzám hasonlóan – esetleg nem merült alá a terebélyes puzséri életmű legmélyebb bugyraiba, és kevéssé ismerte a neves médiaszemélyiség spirituális oldalát, első pillantásra akár meg is lepődhetett a Metafizika tavaly év végi megjelenésén. Ebben a vaskos és ránézésre is barátságtalan, fekete könyvben ugyanis a szerző nem kisebb feladatot tűz maga elé, minthogy kifürkéssze létezésünk végső titkait.

Valójában persze nincs ebben semmi meglepő, sőt, akár sorsszerűnek is nevezhetnénk a kötet megszületését. Elvégre Puzsér Róbert természetes hangfekvése mindig is az emelt hangú kinyilatkoztatás volt, amiből szinte magától értetődően következik, hogy nemcsak a politika, a kultúra és a közerkölcsök terén rendelkezik ellentmondást nem tűrő válaszokkal, de olyan témákban is, mint a lélek halhatatlansága, az Antikrisztus eljövetele, vagy épp Auschwitz üdvtörténeti értelme. A világegyetem nem tud olyan gyorsan tágulni, hogy az ő szigorúan fürkésző tekintete előtt bármi rejtve maradhatna.

Karácsony Gergely, Orbán Viktor és Hajdú Péter tehát fellélegezhet egy pillanatra, mert a Metafizika elolvasása világossá teszi: nemcsak az ő helyük van atombiztosan kijelölve a puzséri világrendben, de a kvarkoktól a fekete lyukakig gyakorlatilag nincs olyan eldugott szeglete az univerzumnak, ami ne lenne itt beárazva néhány jól irányzott mondattal.

Miló Viki: Édesanyámmal nem túl jó a kapcsolatom, ő azt gondolja, hogy a kutyák miatt nincsen párom

Miló Viki ma a Fókusz egyik riportjában beszélt arról, hogy vágyna egy társra, akivel összeköltözhet, eddig ugyanis még sosem lakott együtt mással, 23 éve egyedül él.

Sajnos mindig éreztem azt, hogy úgymond a Miló Viki nem biztos, hogy kell az embereknek. Mert szeretik nézni a tévében, szeretik olvasni róla a cikkeket az újságban, de talán megijednek tőle

– fogalmazott a műsorban az ökölvívó-világbajnok, akinek jelenleg 8 kutyája van.

RTL: Egy kerületben megtörtént az újraszámlálás: 11 szavazattal csökkent a különbség

Az RTL Híradó információi szerint az egyik budai kerületben nem csak leadták, hanem össze is számolták ma az érvénytelen főpolgármesteri szavazatokat.

Mint ismert Vitézy Dávid az LMP és a Fidesz által támogatott főpolgármester-jelölt az érvénytelen szavazatok újraszámlálását kérte, arra hivatkozva, hogy azok száma 72-szerese volt a két legtöbb voksot kapó jelölt közötti különbségnek. A Nemzeti Választási Bizottság a fellebbezés alapján szerdán úgy döntött, hogy átnézik a Budapesten leadott összes érvénytelen szavazólapot. Az eredeti elképzelés szerint erre pénteken kerül sor az NVB-nél.

A Híradó úgy tudja, hogy a szóban forgó budai kerületben viszont eredmény is született, Vitézy Dávid javára 13, Karácsony Gergelynek pedig 2 plusz érvényes szavazatot találtak.