Best WordPress Hosting
 

A műtőben odavetették a fájdalmával birkózó kismamának, ha most itt sírni fog, én kiküldöm

via forbes.hu => eredeti post link

Sevcsik-Magyar Anna túlélte a túlélhetetlent. Nyolc alkalommal volt várandós, és ebből öt kisbabának adhatott életet. A legmélyebb gyászát olyan teremtő energiává alakította, amivel több ezer születendő gyermek és család életét mentette és menti meg 2015 óta. Egy Magyarországon egyedülálló civil szervezet, az Élet.Érzés alapítója és vezetője.

„Amikor kiírtam végre magamból a kislányunk történetét, kiléptem a házból, és volt ott egy felhő, ami pont úgy nézett ki, mint egy angyalka. Lefotóztam, és azóta is ez a borítóképe a csoportunknak. Mert ez jelképezi azt, milyen hatása volt a történetem megosztásának, és így a kislányomnak más gyerekek megszületésére és életére.”

Amikor Sevcsik-Magyar Anna szemébe nézek, látom, minden csontjában hordozza a fájdalmat, amit egy magzat elvesztése vés a lélekbe. Szinte végig mosolyogva, sőt, szinte lehengerlő  odaadással és lelkesedéssel beszél, mégis árad belőle egy fontos üzenet. Az, hogy tudja, érti és ma is látja mindazt, amit az okoz, ha gyermekre vágyódó emberként, várandósként, életünk legnehezebb döntésére készülve, vagy gyászunktól küszködve nem kapunk támogatást, érdemi információt, és főként: empátiát.