Best WordPress Hosting
 

Az MSZP nem akar előválasztást Zuglóban

via 24.hu => eredeti post link

Nem szeretne Zuglóban előválasztást tartani az MSZP, írta a párt két társelnöke Hadházy Ákosnak és Rózsa András momentumos alpolgármesternek.

Az MSZP elvi álláspontja kezdetek óta világos a nyilvánosság számára, hogy a 2019 ben győztes, jelenleg is hivatalban lévő polgármestereket automatikusan támogatni kell az idei önkormányzati választásokon. Ezt erősítette meg Karácsony Gergely főpolgármester is akkor, amikor minden regnáló polgármestert támogatásáról biztosított. Teljesen mértékben egyetértünk a főpolgármesterrel abban is, hogy az előválasztás demokratikus eszköze nem arra szolgál, hogy viszályt és megosztottságot szítson az ellenzéki oldalon, hanem csak arra, hogy ahol jelenleg fideszes a vezetés, ott megállapodás hiányában megtaláljuk a legalkalmasabb jelöltet a Fidesszel szemben.

– írják a levélben. Szerintük Zuglóban nem csak a Fidesz kihívója, hanem a Fideszt legyőző vezető is megvan, ez szerintük Horváth Csaba polgármester. Azt írják, támogatottsága minden kutatás alapján egyértelmű, és Karácsony Gergely is támogatásáról biztosította.