Best WordPress Hosting
 

Itt az újabb pedofil-elengedési botrány?

via forbes.hu => eredeti post link

Megszökött a házi őrizetből egy kiskorúak zaklatásával gyanúsított, 54 éves fociedző. Jelenleg fogolyszökés miatt is nyomozás folyik ellene.

Mit történt? Megszökött a házi őrizetből a kiskorúakat zaklató, 54 éves pedofil fociedző – írja a Blikk.  N. Lászlóval szemben fogolyszökés miatt a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot, amiért a pedofil bűnökkel gyanúsított elkövető három hónapja lelépett a házi őrizetből. A férfi tavaly novemberben ismeretlen helyre távozott, a bulvárlap információi szerint vélhetően Ukrajnába ment.

Hogyan történhetett ez meg? A gyanú szerint az 54 éves pedofil edző a tarpai fociakadémián sportoló gyermekekkel fajtalankodott. „A megalapozott gyanú szerint az edzőként dolgozó férfi munkakörébe tartozott az is, hogy éjszaka felügyelje az externátusként működő diákszálláson elhelyezett gyerekeket. 2022 novemberében egyik éjszaka a gyanúsított egy alvó kiskorú fiúval szexuális cselekményt végzett. Néhány nap múlva egy másik kiskorú fiúval ugyanígy tett. Ezek a cselekmények ismétlődtek is 2022 novemberében” – erősítette meg a lapnak a vádakat dr. Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője.