Best WordPress Hosting
 

„Majd a pályán kell megmutatni” – a hokiincidens után Galló Vilmos azt ígéri, 200 százalékon fog menni

via 24.hu => eredeti post link

„Mindhárom meccsen jó sorunk volt, és ezzel nem is volt probléma senki részéről sem. Nemes Mártonnal és Sárpátki Tamással is nagyon jó volt játszani, csomó helyzetet alakítottunk ki. Nyilván nem mentek be annyira pont azokon a meccseken, de bíztam benne, hogy ezt így visszük tovább, és tudunk majd erre építeni a vb során. Sajnos a szerdai meccsen picit meg lettek kavarva a dolgok, ami szerintem már az egész csapatot frusztrálta egy kicsit, és talán emiatt is történt, ami történt” – nyilatkozta a vb-t közvetítő Sport TV-nek Galló Vilmos.

Azt mondta, ő úgy érzékelte, hogy nem csak benne, hanem a csapat nagy részében is volt egy frusztráció, ami talán belőle jött ki a legjobban a románok elleni váratlan 2-1-es vereség után.

„Úgy éreztem, hogy sokáig mindig le próbálnak nyomni, és amikor kivettek az emberelőnyből, úgy éreztem, az volt az utolsó csepp. De természetesen mindent megmutattam, próbáltam úgy játszani, ahogyan csak tudok a románok ellen is. Szerintem egy jó meccset játszottunk, és nagyon szerencsétlenül alakult, hogy kikaptunk. Csomó helyzetünk volt, egy jó napon simán nyernünk kellett volna a meccset. Nem volt szerencsés pont a meccs után, a meccs hevében egy ilyen interjút adni.