Best WordPress Hosting
 

Az igazi Martha szerint „baromság” a Szarvasbébi története

via 24.hu => eredeti post link

Az a nő, akiről állítólag a nagysikerű Szarvasbébi sorozat stalkerét, Marthát mintázták, „hatalmas baromságnak” bélyegezte a műsort, és jogi lépésekkel fenyegetőzött. A Netflix sikersorozatát Richard Gadd készítette, és azt állítja, hogy valós történetet dolgozott fel, melynek keretében egy Martha nevű nő megszállottan zaklatta, miután összebarátkozott vele a kocsmában, ahol Gadd dolgozott.

Most a nő (a valódi neve Fiona Harvey) végre megszólalt a Daily Record című skót napilapban, melynek beleegyezését adta ahhoz, hogy megnevezzék, és azt mondta, hogy azért döntött így, „mert az embereknek tudniuk kell, mi folyik itt”. A továbbiakban elmondta a lapnak, hogy a sorozattal szemben ő nem volt börtönben, és hozzátette: „Nem tudom, honnan jön a négy és fél év és a kilenc hónap”.

Harvey jogi lépésekkel fenyegetőzött Gadd és a Netflix ellen, azt mondta: „Gaddnek be kell bizonyítania, hogy börtönben voltam, ami egyszerűen nem történt meg. Soha nem küldtek börtönbe. Ez teljesen nyilvánvaló” – mondta, majd hozzátette: