Best WordPress Hosting
 

Több mint másfél órás videót rakott össze Juhász Péter a TV2 róla közölt helyreigazításaiból, hogy megmutassa, miért perli be a magyar államot Strasbourgban

Juhász Péter V. kerületi polgármesterjelölt videót posztolt a YouTube-csatornáján, amelyben a TV2 róla szóló helyreigazítási közleményeit nézi egymás után szerkesztve. Az 1 óra és 45 perc hosszúságú videó egy rövid, körülbelül egyperces felvezetéssel kezdődik, a fennmaradó időben a Mészáros Lőrinc-közeli csatorna műsorvezetői végig azt ismerik be, hogy miben hazudott a Tények című műsor a politikusról. A TV2 egyébként nem hajtja végre megfelelően a bíróság jogerős ítéleteit és inkább kifizette az emiatt többször rá kirótt 500 ezer forintos végrehajtási bírságot.

Fazekas Gergő főhőssé vált, 13 év után elbukta az aranyat a Kielce

Az alapszakaszt jobb gólkülönbségének köszönhetően még a címvédő nyerte meg, amely aztán simán bejutott a rájátszás során a fináléba. Az ellenfél a Wisla Plock lett, amely a Lengyel Kupa döntőjében, május 5-én súlyos, 29-20-as verést mért a riválisra.

A nagy visszavágás azonban nem sikerült, a két győzelemig tartó bajnoki döntő első mérkőzését a Plock hetesekkel megnyerte hazai pályán.

A vasárnapi visszavágón a Kielce 10-9-re vezetett a félidőben, elhúzni azonban egyik csapat sem tudott. Tíz perccel a vége előtt 15-15, az 55. percben 17-17 volt az állás, és amikor fél perccel a lefújás előtt Dylan Nahi 20-19-re módosított az állást, úgy tűnt, a Kielce megnyerheti a meccset.

Magyar Péter: Szentkirályi Alexandrát vissza fogják léptetni Vitézy Dávid javára

Az ATV Heti Napló című műsorának vendége volt Magyar Péter, ahol megismételte, hogy elmegy a köztévés vitára, de hiába szabták meg, hogy miről beszélhet a rendelkezésére álló nyolc percben, ő arról fog beszélni, ami szerinte a magyar emberek problémája. „És hogyha ezért kizárnak, akkor majd vállalja a felelősséget Rogán Antal, meg Papp Dániel, és egyértelmű lesz, hogy egy propagandisták, amit egyébként eddig is tudtunk” – mondta.

Magyart arról is kérdezték, hogy a Tisza Párt kit fog támogatni a fővárosi közgyűlésben, mire elmondta, hogy ügyek mentén fognak együttműködni a leendő városvezetővel. Ugyanakkor a főpolgármester-jelöltek közül senkit sem támogat, és szerinte a kormánypártok Szentkirályi Alexandrát vissza fogják léptetni Vitézy Dávid javára.

Magyar szerint gyalogoshidat kellene építeni a Dunára, amely ha elkészül,

Jesse Eisenberg lengyel állampolgár akar lenni: „jobb kapcsolatokat akarok kiépíteni a zsidók és a lengyelek közt”

Interjút adott a Głos Wielkopolski nevű lengyel lapnak a korábban a Social Network – A közösségi háló Mark Zuckerbergjét játszó, de többek közt a két Zombieland-filmben is feltűnt Jesse Eisenberg, aki többek közt arról is beszélt, hogy kilenc hónappal ezelőtt lengyel állampolgárságért folyamodott, most pedig már csak a végső aláírás hiányzik a kérvényéről – vette észre a Variety.

Az Oscar-díjra is jelölt színész elmondta:

„A családom délkeletről, Krasnystawból származik, a feleségemé pedig Łódźból, így szerettünk volna egy szorosabb kapcsolatot  Lengyelországgal. Szeretnék még többet ott dolgozni

Hatalmas újítások jöhetnek az iOS 18-ba

Az Apple az iOS 18-ban mesterséges intelligencia által generált egyedi emojikat és a felhasználói interfész tesztreszabásának új lehetőségeit tervezi bevezetni – írja a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman a Power On hírlevélben. Az Engadget összefoglalója szerint az újításokat a szokásos nyári fejlesztői konferencián (WWDC) mutatják majd be.

A Mészáros Lőrinc közeli TV2 Csoport Lengyelországban terjeszkedne

A lengyel Nemzeti Műsorszolgáltatási Tanács közzétette a digitális földfelszíni televíziózásra kiírt verseny résztvevőinek hivatalos névsorát. A Media1 információi szerint a TV2 Média Csoport is aspirál.