Best WordPress Hosting
 

Az álommeló: Egy tavalyi jelölt fia is szerencsét próbál az idei évadban

via 24.hu => eredeti post link

Hétfőn indult el Az álommeló új évada, melyben Papp Bence is az elnöki asszisztensi pozícióért verseng. Mint kiderült, a jelölt a tavalyi évad egyik versenyzőjének, Papp Gábornak, azaz Pégének a fia.

A műsor kapcsán most az RTL stábja készített interjút az ifjabbik Papp-pal, aki elmondta, hogy édesapja annak idején egészen az első évad első részének megjelenéséig a család előtt is titokban tartotta, hogy szerencsét próbált a versenyben. Pár részt együtt néztek meg a fiával, aki saját bevallása szerint a legtöbbször úgy vélte, ő ügyesebben és okosabban tudná megoldani a feladatokat, mint a képernyőn látott versenyzők.

Édesapám a munkájából kifolyólag rengeteget utazik a világ különböző pontjaira, így teljesen megszokott nálunk, hogy hétközben napokra eltűnik valahová. Ezért nem is vettük észre, amikor – mint később kiderült –, a forgatások miatt napokig nem jött haza. A családdal végig azt hittük, hogy a munkája miatt elfoglalt, így azt is csak a műsor indulása után tudtuk meg, hogy mikor volt a forgatás